Valkeakosken sosiaali- ja terveyskeskus

Yhteyshenkilöt

Ota yhteyttä seuraaviin henkilöihin rekrytointiin, erityis- ja erikoistumiskoulutukseen ja amanuenssuureihin sekä tutkimukseen ja kehitykseen liittyvissä asioissa.

Terveyskeskus yleisesti

Nykyaikainen terveyskeskuksemme sijaitsee vain reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Tampereelta TAYS Valkeakosken sairaalan välittömässä yhteydessä. Päivystyksemme toimii TAYS Valkeakosken sairaalan yhteispäivystyspisteessä.

Terveyskeskuksessamme työskentelee 22 lääkäriä. Avovastaanottotyön lisäksi on mahdollista työskennellä vanhuspalveluissa, terveyskeskussairaalan Akuuttiosastolla, Kuntoutusosastolla, Palliatiivisessa yksikössä tai Geriatrisella osastolla. Uusi Etelä-Pirkanmaan yhteinen terveyskeskussairaala aloitti toimintansa toukokuussa 2020 TAYS Valkeakosken sairaalan yhteyteen rakennetussa uudisrakennuksessa.

Olemme yliopiston hyväksymä koulutusterveyskeskus, ja meillä on jo pitkään panostettu perehdytykseen, ohjaukseen ja koulutukseen. Tämä näkyy siinä, että virat ovat täynnä ja sijaisia on ollut helppo saada. Vuonna 2019 Valkeakosken terveyskeskus palkittiin Nuorten lääkärien yhdistyksen Viiden tähden koulutuspaikka -palkinnolla.

Hammashoitolassamme työskentelee 6 hammaslääkäriä. Palkkaamme vuosittain yhden hammaslääketieteen kandidaatin tai syventävän vaiheen harjoittelijan. Lisäksi ajoittain on tarvetta lyhyt- tai pidempiaikaisille sijaisille.

Tarjoamme harjoittelijalle kokeneiden hammaslääkärien ohjauksen. Hammashoitolassamme on hyvä työilmapiiri ja mukavat kollegat sekä ajanmukaiset työvälineet ja työtilat.

 

Lue lisää osoitteesta:http://www.valkeakoski.fi/portal/suomi/terveys/

Toimipisteet