Tornion terveyskeskus

Yhteyshenkilöt

Ota yhteyttä seuraaviin henkilöihin rekrytointiin, erityis- ja erikoistumiskoulutukseen ja amanuenssuureihin sekä tutkimukseen ja kehitykseen liittyvissä asioissa.

Erityis- ja erikoistumiskoulutus

Toimimme Oulun yliopiston hyväksymänä koulutusterveyskeskuksena ja noudatamme koulutettavien ajanmukaistettua lokikirjaa.

Yleislääketieteen erityiskoulutuksessa olevat saavat nimetyn koulutetun ohjaajalääkärin.

Yleislääkäriksi erikoistuva saa paikallisesti 3 kk koulutuksen geriatriassa ja työterveyshuollossa sekä jatkossa myös gynekologiassa. 

Koulutukseen suhtaudutaan myönteisesti ja alueella on toimivat koulutus- ym. verkostot.

Terveyskeskus yleisesti

Tornio on n. 22 300 asukkaan kasvava kaupunki, joka tarjoaa monipuoliset harrastus- ja koulutusmahdollisuudet. Rajalla on täysimittainen golfkenttä. Lohi nousee väylää ylös. Lapin luonto vesineen ja tuntureineen ovat lähellä.  Yhdessä Haaparannan kanssa Tornio tarjoaa asukkailleen ja yrittäjilleen käyttöön kahden maan palveluverkoston.

Terveyskeskuksessamme on johtavan lääkärin lisäksi 16 lääkärin virkaa, joista 14 täytettyinä. Lisäksi virka-aikaista päivystystä on hoitamassa ostopalvelulääkäri.  Yö- ja viikonloppupäivystyksen hoitaa Akuuttiklinikka Länsi-Pohjan keskussairaalassa. Terveyskeskus toimii tiloissa, joiden peruskorjaus on valmistunut vuonna 2009. Toiminta on monipuolista. Meillä on geriatri ja gynekologi sekä 2 kollegaa tekevät gastro- ja colonoskopiat.

 

Lue lisää osoitteesta:http://www.tornio.fi/Terveys

Toimipisteet