Someron terveyskeskus

Yhteyshenkilöt

Ota yhteyttä seuraaviin henkilöihin rekrytointiin, erityis- ja erikoistumiskoulutukseen ja amanuenssuureihin sekä tutkimukseen ja kehitykseen liittyvissä asioissa.

Erityis- ja erikoistumiskoulutus

Someron terveyskeksuksessa voit suorittaa YEK vaiheen 9kk palvelun sekä muiden erikoisalojen 9kk palvelun. Tarjoamme monipuolisen palvelusjakson räätälöitynä juuri sinulle.

Terveyskeskus yleisesti

Someron terveyskeskus tuottaa palvelut noin 8500 kuntalaiselle. Lääkärin virkoja on 7. Terveyskeskus on monipuolinen ja tukipalvelut ovat kattavat. Kaikki toiminnot ovat terveyskeskusmäellä samassa pihapiirissä. Röntgen on käytössä arkisin ja kuvat mahdollista lausuttaa radiologilla. UÄ -tutkimuksia tehdään terveyskeskuksessa ja osin hankitaan Forssasta kuten MRI kuvauksiakin. Laboratorio on oma kuten kuntoutusyksikkö, mielenterveysyksikkö, sekä puhe- ja toimintaterapeutit.  Neuvola on terveyskeskuksen yhteydessä kuten vuodeosastokin. Asumispalveluyksiköitä on kaksi. Potilastietojärjestelmänä on Lifecare.  Päivystys on maanantaisin 8-18 ja tiistaista perjantaihin 8-17, ja öisin sekä viikonloppuisin kuten juhlapyhinä päivystys on järjestetty tällä hetkellä hankintana Forssan päivystysyksiköltä.

Toimipisteet