Seinäjoen terveyskeskus

Yhteyshenkilöt

Ota yhteyttä seuraaviin henkilöihin rekrytointiin, erityis- ja erikoistumiskoulutukseen ja amanuenssuureihin sekä tutkimukseen ja kehitykseen liittyvissä asioissa.

Terveyskeskus yleisesti

Akaan kaupunki sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella  puolen tunnin matkan päässä Tampereelta. Savuttoman kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1 050 työntekijää. Akaa tuottaa terveydenhuollon sekä vanhus- ja vammaispalvelut yhteistoiminta-alueella, jonka muodostavat Akaan kaupunki ja Urjalan kunta. Yhteistoiminta-alueen asukasluku on noin 21 400, ja alueella on neljä terveysasemaa. Tarjoamme kaikilla terveysasemilla lääkäreiden vastaanoton-, suun terveydenhuollon sekä neuvolan palveluita.

Vuonna 2021 valmistuva Akaan uusi hyvinvointikeskus Toijalan rautatieaseman vieressä tulee korvaamaan nykyiset Akaan kolme terveysasemaa.

Akaan terveyskeskuksessa on 18 lääkärinvirkaa, joista kaksi on puolivirkaa. Yleislääketieteen erikoislääkäreiden lisäksi meillä on geriatri ja gynekologi. Konsultoiva radiologi käy viikoittain ja KNK-lääkäri kahdesti kuukaudessa.

Henkilöstömme on motivoitunutta ja ilmapiiri on lämmin sekä nuorekas. Panostamme koulutukseen ja aloittelevan henkilöstön tukemiseen työssään. Omaan työnkuvaan pääsee vaikuttamaan kiinnostuksen kohteiden mukaan. Toivomme, että henkilökuntamme osallistuu toimintamme jatkuvaan kehittämiseen.

Toimipisteet