Riihimäen seudun terveyskeskuksen kuntayhtymä

Yhteyshenkilöt

Ota yhteyttä seuraaviin henkilöihin rekrytointiin, erityis- ja erikoistumiskoulutukseen ja amanuenssuureihin sekä tutkimukseen ja kehitykseen liittyvissä asioissa.

Erityis- ja erikoistumiskoulutus

https://riihimaenseudunterveyskeskus.fi/ammattilaiselle/tutustu/laakarirekrytointi/

Terveyskeskus yleisesti

Riihimäen seudun terveyskeskuksen kuntayhtymä vastaa Riihimäen seudun perusterveydenhuollosta. Terveyskeskuksen toimintoja on suunnitellusti keskitetty Riihimäen sairaalan yhteyteen. Riihimäen sairaalassa toimivat mm. tk-lääkäreiden vastaanotot, päivystys ja osastot. Riihimäen sairaalasta löytyy lisäksi geriatrinen poliklinikka, tukipalvelut eli laboratorio ja kuvantaminen sekä erikoissairaanhoidon toimintaa. Terveyskeskuksen kokonaisuuteen kuuluu lisäksi terveydenedistämisen, suun terveydenhuollon ja mielenterveys- ja päihdeyksikön palvelut Penttilänkadun toimipisteessä. Hausjärven ja Lopen lähiasemilla on käytössä sairaanhoitajien tuettu vastaanotto. Tarvittaessa lääkäreihin voidaan ottaa videoyhteys.

Meidän joukkoon on helppo tulla! Riihimäen seudun terveyskeskus tunnetaan työyhteisönä, jossa viihdytään hyvin! Olemme aidosti kiinnostuneita kehittämään toimintaamme ja palveluprosesseja. Tarjoamme lääkäreille räätälöidyn työnkuvan, mahdollisuuden joustavaan työaikaan, kilpailukykyisen palkan, koulutusmyönteisen työyhteisön ja ennen kaikkea mahtavat työkaverit! Panostamme hyvään perehdytykseen, koulutukseen ja kouluttautumiseen.  Meillä on erikoislääkärien koulutusoikeudet geriatriaan (2 v), yleislääketieteeseen, sekä palliatiiviset erityispätevyyskoulutusoikeudet.  Jos olet kiinnostunut tutkimuksen tekemisestä, selvitämme mahdollisuuksia puolestasi. Riihimäen sairaala kuuluu mm. Tampereen yliopiston koordinoimaan, 23 terveyskeskuksen muodostamaan TUTKA-tutkijaterveyskeskusverkostoon.

Lue lisää osoitteesta:https://riihimaenseudunterveyskeskus.fi/

Toimipisteet