Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Yhteyshenkilöt

Ota yhteyttä seuraaviin henkilöihin rekrytointiin, erityis- ja erikoistumiskoulutukseen ja amanuenssuureihin sekä tutkimukseen ja kehitykseen liittyvissä asioissa.

Terveyskeskus yleisesti

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio on vastannut Alavieskan, Nivalan, Sievin ja Ylivieskan hyvinvointi- ja terveyspalveluista 1.1.2008 lähtien. Kuntayhtymän toimialaan ja tehtäviin kuuluvat valtion kunnille lailla säätämät sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut mukaan luettuna ympäristöterveydenhuolto. Tehtävänä on myös huolehtia jäsenkuntien väestön erityistason sairaanhoidosta sekä hoitaa muut mahdolliset jäsenkuntien antamat tehtävät. 

Alueellamme on n. 33 700 asukasta. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista. Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!

Lisätietoa saat meistä Peruspalvelukuntayhtymä Kallion www-sivuilta www.kalliopp.fi

Lue lisää osoitteesta:http://www.kalliopp.fi

Toimipisteet