Hämeenlinnan kaupunki, Terveyspalvelut

Yhteyshenkilöt

Ota yhteyttä seuraaviin henkilöihin rekrytointiin, erityis- ja erikoistumiskoulutukseen ja amanuenssuureihin sekä tutkimukseen ja kehitykseen liittyvissä asioissa.

Erityis- ja erikoistumiskoulutus

Hämeenlinnan terveyspalvelut toimii opetusterveyskeskuksena ja panostamme mielellämme koulutukseen. Meillä on omaa sisäistä koultusta 4 h/vko. Viikottainen juniorimeeting on suunnattu erityisesti yek-vaiheen, yleislääketieteen ja geriatrian erikoistumisvaiheen tarpeisiin; meillä on myös erikseen nimetty kouluttajalääkäri. Nimeämme erikoistuville oman tutor-lääkärin. Avosairaanhoidon osastolla on koulutusoikeidet yleislääketieteeseen, sairaalaosastolla geriatriaan ja sisätautien osalta yleislääketieteeseen. Geriatriaan erikoistumista varten sairaalaosastolla on 2 virkaa, jotka täytetään määräaikaisesti erikoistujan tarpeen mukaisesti.

Terveyskeskus yleisesti

Hämeenlinnan kaupungin Terveyspalveluiden avosairaanhoidossa olemme kehittäneet vastaanottotoimintaa. Tavoitteenamme on aikaansaada terveyhyötyä potilaan tarvetta vastaten.  Olemme aloittaneet sähköisten palveluiden käytön asiakkaiden kanssa sekä kehittäneet lääkärien ja hoitajien työnjakoa. Avosairaanhoidossa työskentelee 48 lääkäriä, myös erikoislääkäreitä eri aloilta. Voit valita työyhteisöksi  2-5 lääkärin terveysaseman tai isomman terveysaseman. Meillä on mahdollista työskennellä myös virtuaaliyksikössä  ja saada kokemusta etälääkärinä toimimisesta. Olemme panostaneet senioritukeen ja meillä on esim. Viipurintien terveysasemalla varattu seniorilääkäri vain konsultaatioita varten.

Lue lisää osoitteesta:http://www.hameenlinna.fi/Palvelut/Terveyspalvelut/

Toimipisteet