Ylilääkäri koulu-ja opiskeluterveydenhuoltoHelsingin kaupunki, Helsinki

Tule kehittämään koulu- ja opiskeluterveydenhuollon lääkärien toimenkuvaa sekä yhteistyökuviota perustasolla ja erikoissairaanhoidon kanssa!

Tulet toimimaan johtavan ylilääkärin alaisuudessa koulu- ja opiskeluterveydenhuollon lääkäripalveluissa. Toimit tehtävässä yhdessä virkaatekevän koulu- ja opiskeluterveydenhuollon lääkäripalveluiden ylilääkärin kanssa. Työhön liittyy tiivis yhteistyö oppilashuollon ja muiden koulu- ja opiskeluterveydenhuollon toimijoiden kanssa. Lisäksi monet Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimen yksiköt ja erikoissairaanhoito ovat tärkeitä yhteistyökumppaneita. Tehtävä vaatii hyviä yhteistyötaitoja yli organisaatiorajojen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:
Suomessa laillistettu lääkäri ja erikoislääkärin oikeus soveltuvalla erikoisalalla sekä riittävä kokemus alansa hallinto- ja johtamistehtävissä.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Luemme eduksi koulu- ja opiskeluterveydenhuollon tuntemuksen sekä
aikaisemman kokemuksen hallinnollisista ja johtamistehtävistä sekä esimiestehtävistä.

Se även Helsingin kaupunki introduktionen ›