TerveyskeskuslääkäriRovaniemen terveyskeskus, Rovaniemi

Rovaniemen kaupungin terveydenhuollon palvelualueella
on haettavana

4 terveyskeskuslääkärin virkaa
tämän hetkisenä sijoituspaikkana avovastaanotto

Virkojen kelpoisuusehtona on Suomessa laillistettu lääkäri.

Tarjoamme innovatiivisen työyhteisön, osaavan verkoston kumppaniksi ja muutenkin mukavan työpaikan. Rovaniemen terveyskeskus on saanut kolmena vuotena peräkkäin täydet viisi tähteä NLY:n kyselyssä parhaista erikoistumispaikoista. Meidät on palkittu Lääkäriliiton laatupalkinnolla 2019. Kehitämme jatkuvasti toimintamme sujuvuutta ja laatua toimimalla aktiviisesti terveyskeskusten laatuverkostossa.

Työehdoissa noudatetaan kunnallista lääkäreiden virkaehtosopimusta.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain (1227/2016) 48§:n edellyttämää rokotussuojaa.

Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Virkaan haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry. Hakuaika päättyy 29.1.2021 klo 15.00.

Mikäli ei ole mahdollisuutta jättää hakemusta Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun, tulee hakemus toimittaa postitse: Rovaniemen kaupunki, kaupunginkirjaamo, Koskikatu 27, 3. kerros tai toimittaa Rovaniemen kaupungin Olkkarin Osviitan asiakaspalvelupisteeseen: Rovaniemen kaupunki, kaupunginkirjaamo, Koskikatu 25, 2. kerros, PL 8216, 96200 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike ja toive ensisijaisesta sijoituspaikasta. Hakuaika päättyy 29.1.2021 klo 15.00.

Myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa huomioon.

Se även Rovaniemen terveyskeskus introduktionen ›