Terveyskeskuslääkäri (neuvola- ja koululääkäri)Tampereen kaupunki, sosiaali- ja terveyspalvelut, Tampere

Haemme terveyskeskuslääkäriä vakituiseen virkaan Lasten, nuorten ja perheiden palveluryhmään neuvolapalveluihin ja kouluterveydenhuoltoon kymmenen muun neuvola- ja koululääkärin joukkoon!


Neuvola- ja koululääkäri on lapsen ja nuoren kasvun ja kehityksen lääketieteellinen asiantuntija. Lääkäri työskentelee äitiys- ja lastenneuvoloissa sekä kouluterveydenhuollon toimipisteissä. Työnkuvaa voidaan suunnitella kiinnostuksen ja osaamisen mukaan.


Työn tavoitteena on lapsen ja nuoren kasvun ja kehityksen tukeminen, koko perheen hyvinvoinnin vahvistaminen ja syrjäytymisen ehkäisy. Terveystarkastustyön ohella erityisen tuen tarpeen arviointi ja tarvittavien jatkotoimien järjestäminen, opiskeluhuollon yhteistoiminta vastavuoroisine konsultaatioineen sekä yhteistyö koulun, perhekeskuksen toimijoiden ja muiden ammattilaisten kesken ovat olennainen osa työtä.


Tarjoamme tavoitteellisen ja mielenkiintoisen työn lasten, nuorten ja perheiden parissa. Tuemme oman osaamisen kehittämistä monipuolisilla koulutusmahdollisuuksilla sekä vertaisoppimisen ja -tuen keinoin. Avoin ja keskusteleva vuorovaikutus on työyhteisössämme tärkeää. YEK- ja yleislääketieteen erikoistumiskoulutuksen ohjaus järjestetään valtakunnallisten ohjeiden mukaisesti kokeneiden yleislääkäreiden voimin. Työ soveltuu hyvin myös lasten- ja nuorisopsykiatrisesta työstä kiinnostuneille.


Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu lääkäri.


Eduksi katsotaan soveltuva erikoislääkärikoulutus tai yleislääketieteen erityiskoulutus sekä soveltuvat erityispätevyydet.


Haku ja hakuohjeet Kuntarekryssä: Terveyskeskuslääkäri / Lasten, nuorten ja perheiden palveluryhmä - Tampereen kaupunki - Kuntarekry


Hakuaika päättyy 15.8.2022.

Ota yhteyttä ja kysy lisää: tuire.sannisto@tampere.fi tai puh. 050 468 9166 (lomalla 2.-5.8.)


Tervetuloa mielekkääseen työhön lasten ja nuorten parissa, hyvässä porukassa!


Parhain terveisin

ylilääkäri Tuire Sannisto

 

Se även Tampereen kaupunki, sosiaali- ja terveyspalvelut introduktionen ›