Neuvola- ja koululääkäriHämeenkyrön sosiaali- ja terveyskeskus, Hämeenkyrö

Hämeenkyrön kunnan sosiaali- ja terveyskeskuksessa on haettavana 04.11.2020 klo 15:30 mennessä:

NEUVOLA- JA KOULULÄÄKÄRIN VIRKA


Hämeenkyrön kunta on 10 500 asukkaan kasvava kunta vain 30 minuutin ajomatkan päässä Tampereelta. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä terveyspalveluita kehittävässä, viihtyisässä työympäristössä ja innovatiivisessa työyhteisössä.

Kyseessä on ennaltaehkäisevän terveydenhuollon lääkärin työ, johon kuuluu lastenneuvola ja kouluterveydenhuollon osa-alueet. Tehtävään voidaan tarvittaessa sisällyttää lasten kiirevastaanottoa ja myös äitiysneuvolatyötä. Tehtävässä ei ole päivystysvelvoitetta. Terveyskeskuksessa on röntgen ja laboratorio. Käytössämme on LifeCare-potilastietojärjestelmä.

Palkkaus on kilpailukykyinen.


Kelpoisuutena virkaan on yleislääkärin oikeudet omaavan laillistetun lääkärin pätevyys sekä aiempi kokemus neuvola- ja koululääkärin työstä. Edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Hakemukseen on liitettävä ansioluettelo ja jäljennökset niistä opinto- ja työtodistuksista, joihin hakija haluaa vedota. Hakemukset tulee toimittaa Kuntarekry.fi kautta tai suoraan ylilääkäri Parmaselle. tuomas.parmanen@hameenkyro.fi .

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.


Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostausta selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä täyttää Tartuntatautilaki 48 § edellyttämät vaatimukset. Hämeenkyrön kunta on savuton työpaikka. Noudatamme 6 kk koeaikaa.

Se även Hämeenkyrön sosiaali- ja terveyskeskus introduktionen ›