Apulaisylilääkäri, mielenterveys- ja päihdeyksikköRiihimäen seudun terveyskeskuksen kuntayhtymä, RIIHIMÄKI

Tarvitsemme osaajaa uuteen tehtävään! Tehtävänkuvaan kuuluu kliinisen työn lisäksi mielenterveys- ja päihdeyksikön toiminnan kehittäminen ja johtaminen yhdessä osastonhoitajan kanssa. Toimit esimiehenä yksikön psykologille ja sosiaalityöntekijälle. Lisäksi toivotaan nuorten koulutusvaiheen lääkäreiden ohjausta MPY-yksikössä. Eduksi katsotaan kehittämis-, koulutus ja johtamisosaaminen. Työskentelet Mielenterveys- ja päihdeyksikössä Penttilänkadulla Riihimäellä. Yksikössä työskentelee 8 psykiatrista sairaanhoitajaa, psykologi ja sosiaalityöntekijä, jotka ovat osa vastaanoton tiimejä. Yksikössä toteutetaan opiaattiriippuvaisten korvaushoitoa ja päihdelääkäri on käytettävissä kerran viikossa. Kliinistä työtä voi halutessaan tehdä osin myös Kontiontien pääterveysasemalla.


Kelpoisuusehdot: Suomessa laillistettu lääkäri.

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito. Virkaan valitun tulee esittää työterveyshuollon todistus sopivuudestaan tehtävään. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.


Meidän joukkoon on helppo tulla! Tarjoamme kehittämis- ja koulutusmyönteisen työyhteisön ja ennen kaikkea mahtavat työkaverit! Panostamme hyvään perehdytykseen, koulutukseen ja kouluttautumiseen. Palkkaus on kilpailukykyinen. Meillä on erikoislääkärien koulutusoikeudet geriatriaan (2 v), yleislääketieteeseen, sekä palliatiiviset erityispätevyyskoulutusoikeudet.

Se även Riihimäen seudun terveyskeskuksen kuntayhtymä introduktionen ›