AlueylilääkäriEspoon kaupunki, Espoo

Sinustako Etelä-Espoon terveysasemien uusi alueylilääkäri?

Voit olla etsimämme osaaja, mikäli olet innostava ja innostuva, tavoitteellinen ja sinulla on kyky saada joukkosi työskentelemään yhteisen päämäärän saavuttamiseksi. Olet motivoitunut ja sinulla on näkemys tehtävästä.

Alueylilääkärinä vastaat Espoonlahden suuralueen-, Tapiolan- ja Ison Omenan terveysasemien operatiivisesta johtamisesta ja toiminnan kehittämisestä tavoitteiden mukaisesti. Toimit siellä olevien johtotiimien esihenkilönä ja johdat tavoitteellisesti moniammatillista työyhteisöä. Lähimpinä kumppaneinasi arjen pyörityksessä toimivat Eteläisen alueen hallinnollinen apulaisylilääkäri, Etelä-Espoon terveysasemien apulaisylilääkärit ja osastonhoitajat. Osallistut palvelurakenteen kehittämiseen ja terveysasemien näkemyksen integroimiseen osaksi verkostotyöskentelyä. Toiminnan johtaminen, kehittäminen ja koordinointi kuuluvat tehtävääsi.

Onnistuaksesi tehtävässä hyvin sinulla on kokemusta ja osaamista julkishallinnosta sekä talouden-, hallinnon- ja henkilöstön johtamiskokemusta. Operatiivisen toiminnan tavoiteasetanta ja seuranta on sinulle tuttua. Tarvitset verkostoitumistaitoja, sillä työtehtävässäsi on paljon yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa.

Työpaikan nimi ja osoite: Terveyspalvelut, Tekniikantie 15, 02150 Espoo

Työaika: 38 h 15 min/viikko

Tehtävä on vakinainen.

Palkkaus valtakunnallisen lääkärisopimuksen mukaisesti.

Kelpoisuusvaatimukset: Erikoislääkärin pätevyys

Tehtävässä edellytetään perusterveydenhuollon tuntemusta ja Sote-kentän ymmärrystä sekä kokemusta operatiivisen toiminnan tavoitteellisesta johtamisesta.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n sekä 48 a §:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Tehtävään valitulle teetetään Espoon kaupungin päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Arvostamme kumppanuusverkoston tuntemusta, laajaa taustaa hallinnollisesta verkostotyöstä sekä aikaisempaa työkokemusta ylilääkärinä toimimisesta perusterveydenhuollossa.


Tehtävästä lisätietoja antaa johtava ylilääkäri Anu Mustakari, puh. 040 639 3120, s-posti anu.mustakari@espoo.fi. Tiedustelut puhelimitse tehtävästä ma 15.8 klo 14.00-16.00 ja tiistai 23.8. klo 14.00-16.00.

Se även Espoon kaupunki introduktionen ›