2 terveyskeskuslääkärin virkaaSastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut, Sastamala

Tule mukaan kehittämään Sastamalan seudun terveydenhuoltoa!


Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalveluissa on 29 lääkärin virkaa ja virkamme ovat olleet täynnä jo vuosien ajan. Nyt kaksi pitkäaikaista viranhaltijaamme siirtyvät toisiin tehtäviin ja haemme heille korvaajia. Virkojen sijoituspaikka on Vammalan terveysasema, mikä on osana Sastamalan kampusta, mihin kuuluu myös TAYS Sastamala.


Terveyskeskuksessa on kolme geriatrijohtoista terveyskeskussairaalaosastoa, jakautuen akuuttiosastoon, kuntoutusosastoon ja saatto- ja palliatiiviseen osastoon. Talossamme on mahdollisuus erikoistua yleislääketieteeseen, geriatriaan ja palliatiivisen lääketieteen erityispätevyyteen.


Virkojen kelpoisuusehtona on laillistetun lääkärin pätevyys.


Palkkaus on KVTES:n ja lääkärisopimuksen mukainen. Noudatamme virkasuhteissa 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.


Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä Sastamalan kaupungin työterveyshuollon antama työhön sopivuuslausunto.


Meillä on tällä hetkellä voimassa kampanja, jonka perusteella Sotesiin töihin tuleva saa kaupungin vuokra-asunnon vuokrasta 25 % alennusta puolen vuoden ajan. Etu koskee vain uusia vuokrasopimuksia.


Hakemukset 8.10.2021 klo 12.00 mennessä www.kuntarekry.fi.

(Työhakemuksen voi toimittaa postitse osoitteeseen: Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut, PL 23, 38201 SASTAMALA. Kuoreen merkintä Hakemus).

Se även Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut introduktionen ›