Someron terveyskeskus

Kontaktpersoner

Kontakta följande personer om du har frågor om rekrytering, särskild allmänläkarutbildning och specialiseringsutbildning och amanuenstjänstgöring samt forskning och utbildning.

Särskild allmänläkarutbildning och specialiseringsutbildning

Someron terveyskeksuksessa voit suorittaa YEK vaiheen 9kk palvelun sekä muiden erikoisalojen 9kk palvelun. Tarjoamme monipuolisen palvelusjakson räätälöitynä juuri sinulle.

Allmänt om hälsovårdscentralen

Someron terveyskeskus tuottaa palvelut noin 8500 kuntalaiselle. Lääkärin virkoja on 7. Terveyskeskus on monipuolinen ja tukipalvelut ovat kattavat. Kaikki toiminnot ovat terveyskeskusmäellä samassa pihapiirissä. Röntgen on käytössä arkisin ja kuvat mahdollista lausuttaa radiologilla. UÄ -tutkimuksia tehdään terveyskeskuksessa ja osin hankitaan Forssasta kuten MRI kuvauksiakin. Laboratorio on oma kuten kuntoutusyksikkö, mielenterveysyksikkö, sekä puhe- ja toimintaterapeutit.  Neuvola on terveyskeskuksen yhteydessä kuten vuodeosastokin. Asumispalveluyksiköitä on kaksi. Potilastietojärjestelmänä on Lifecare.  Päivystys on maanantaisin 8-18 ja tiistaista perjantaihin 8-17, ja öisin sekä viikonloppuisin kuten juhlapyhinä päivystys on järjestetty tällä hetkellä hankintana Forssan päivystysyksiköltä.

Verksamhetsställen