Ylilääkäri, Korson terveysasemaVantaan kaupunki, Sosiaali-terveystoimi, terveyspalvelut, Vantaa

Oletko uudistaja, joka nauttii kehittämisestä ja ajattelee asiakkaan parasta? Oletko yhteen hiileen puhaltava tiimin jäsen, joka on kiinnostunut johtamisesta? Jos innostuit, tule mukaan tekemään kuntalaisten hyvinvointiin vaikuttavaa työtä!


Haemme nyt joukkoomme ylilääkäriä Korson terveysasemalle.

Meillä pääset mukaan suunnittelemaan uusia toimintatapoja lääkärin työn ja potilaan hoidon sujuvoittamiseksi. Videovastaanotot, hoitajavetoinen terveysasema ja moniammatillinen tiimimalli ovat uusia innovaatioitamme, joilla kehitämme/uudistamme terveysasemien toimintaa.

Olemme sähköisten palvelujen edelläkävijöitä ja osallistamme sekä henkilöstöä että kuntalaisia parempien palvelujen kehittämiseen. Meillä olet osa rentoa ja ketterää työyhteisöä.

Tarjoamme sinulle:

Tule viihtymään Vantaalle

Meillä on mukava tehdä töitä. Työpaikkasi sijaitsee Korsossa loistavien kulkuyhteyksien varrella, aivan Korson juna-aseman tuntumassa. Jos mietit Vantaata myös asuinpaikkana, voit hakea meiltä työsuhdeasuntoa.


Tukea kollegoilta

Tehtävässä toimit johtoryhmän jäsenenä yhdessä terveyspalvelupäällikön ja neljän esimieskollegan kanssa. Ylilääkärinä olet 15 lääkärin esimies ja vastaat Korson terveysaseman johtamisesta ja toiminnasta yhdessä osastonhoitajan ja terveyspalvelupäällikön kanssa. Voit olla esimiestyössä urasi alkuvaiheessa tai kokenut konkari. Saat vahvan tuen työhösi terveysasemapäälliköltä ja muiden terveysasemien ylilääkäreiltä.

Pääset kehittämään toimintaa yhdessä henkilöstön ja asiakkaiden kanssa. Virkatehtäviisi kuuluu alueesi toiminnan ja henkilöstöjohtamisen kokonaisuus. Kliinisen työn määrä voidaan sopia toiveittesi mukaan.

Palkkaus perustuu tällä hetkellä Vantaan paikalliseen virkaehtosopimukseen.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Suomessa laillistettu lääkäri ja erikoislääkärin oikeus sekä riittävä johtamistaito


Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää suullista ja kirjallista taitoa.


Luemme eduksi:

Palkkaus: Palkkaus perustuu tällä hetkellä Vantaan paikalliseen virkaehtosopimukseen


Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta


Työpaikkojen lukumäärä: 1


Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa


Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen


Palvelusuhteen muoto: Virka


Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan


Yhteystiedot:

Eila Koivunen, terveyspalvelupäällikkö
p. 050-3044721
eila.koivunen@vantaa.fi

Tavoitettavissa 8-16


Ylilääkäri Kajsa Järvinen
0438249807 klo 9-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Katso myös Vantaan kaupunki, Sosiaali-terveystoimi, terveyspalvelut esittely ›