Ylilääkäri, Keskustan terveysasema/KiveläHelsingin kaupunki, Helsinki

Haemme tavoitteellista ja kehittämishaluista ylilääkäriä vakinaiseen virkaan Keskustan terveysasemalle. Työpisteesi tulee olemaan Kivelän uudella terveysasemalla. Virka täytetään 1.5.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Ylilääkärinä kehität asiakaslähtöisiä avosairaanhoidon palveluja yhdessä osaavan henkilöstön ja Keskustan terveysaseman ylilääkäreiden ja osastonhoitajien kanssa. Tarjoamme palveluja Kivelän terveysasemalla 48 000 asukkaalle 60 ammattilaisen voimin, joista 24 on terveyskeskuslääkäreitä. Terveysasemalla toimii kaksi ylilääkäriä.

Terveys- ja hyvinvointikeskusmallin myötä moniammatillisuus korostuu, työntekijät tiimissäsi tekevät tiivistä yhteistyötä eri ammattilaisten kanssa.
Meillä pääset tekemään työtä myönteisessä ja aktiivisessa ilmapiirissä. Hyvä perehdytys, seniorituki, kollegiaalisuus ja positiivinen asenne ovat ensiarvoisen tärkeitä.


Kelpoisuusehto:
Suomessa laillistettu lääkäri ja erikoislääkärin oikeus soveltuvalla erikoisalalla sekä riittävä kokemus alansa hallinto- ja johtamistehtävissä.

Katso myös Helsingin kaupunki esittely ›