ylilääkäri KalasatamaHelsingin kaupunki, Helsinki

Haemme ylilääkäriä vakinaiseen virkaan Kalasataman terveysasemapalveluihin Keskisen terveysasemalle. Virka täytetään 1.11.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Ylilääkärinä kehität asiakaslähtöisiä avosairaanhoidon palveluja yhdessä osaavan henkilöstön ja Keskisen terveysaseman esihenkilöiden kanssa. Kalasataman terveysasemalla tehdään töitä tiimeissä terveys-ja hyvinvointimallin mukaisesti. Tiimeissä on lääkäreitä, hoitajia, fysioterapeutteja sekä mielenterveys- ja päihdetyön sairaanhoitajia. Moniammatillista työtä tukevat terveys- ja hyvinvointikeskuksen muut toimijat: toimintaterapia, psykiatria ja päihdetyö, suun terveys, vammaispalvelu, nuorten ja aikuisten sosiaalityö, vanhusten sosiaalineuvonta sekä maahanmuuttoyksikkö. Monialainen konsultaatio on helppoa, kun työtä tehdään saman katon alla.

Kalasataman terveysaseman väestöpohja on noin 110 000. Lääkäreitä terveysasemalla on 55. Sinun lisäksi Kalasataman terveysaseman johtotiimiin kuuluvat toinen ylilääkäri ja kolme osastonhoitajaa. Toivomme, että olet tiimihenkinen, innostunut ja innostava sekä hahmotat hyvin kokonaisuuksia. Tarjoamme sinulle motivoivan työympäristön hyvin toimivassa johtotiimissä.

Katso myös Helsingin kaupunki esittely ›