TerveyskeskuslääkäriRovaniemen terveyskeskus, Rovaniemi

Tule terveyskeskuslääkäriksi arktiseen pääkaupunkiin

Haluaisitko töihin arktiseen pääkaupunkiin, jossa pohjoinen luonto alkaa kotiovelta ja tarjoaa harrastusmahdollisuuksia ympäri vuoden? Kaupungin palvelut, ravintolat ja kulttuuririennot ovat kivenheiton päässä. Viikonlopuksi voit helposti lähteä niin pohjoisen tuntureille kuin Euroopan metropoleihin.

Rovaniemen kaupunki palkkaa viisi terveyskeskuslääkäriä vakituiseen virkaan, virat sijoittuvat avovastaanotolle ja geriatrian poliklinikalle. Jos työskentelet avovastaanotolla, voit halutessasi lisäksi työskennellä muun muassa neuvolassa, koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa ja ikäihmisten parissa. Voit suunnitella työsi sisällön ja rytmin sinulle mieleisiksi.

Rovaniemen terveyskeskus on saanut kolmena vuotena peräkkäin täydet viisi tähteä Nuorten lääkärien yhdistyksen kyselyssä parhaista erikoistumispaikoista. Meidät on palkittu Lääkäriliiton laatupalkinnolla. Kehitämme jatkuvasti toimintamme sujuvuutta ja laatua toimimalla aktiivisesti terveyskeskusten laatuverkostossa.

Virkojen kelpoisuusehtona on Suomessa laillistettu lääkäri.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain (1227/2016) 48§:n edellyttämää rokotussuojaa. Työnantajalla on oikeus pyytää ja ottaa vastaan huumausainetestiä koskeva todistus (Laki yksityisyyden suojasta työelämässä (13.8.2004/759 7§). Vakituiseen toimeen valitulla tarkastus ajoittuu koeaikaan.

Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Näin haet:
Jätä hakemus ensisijaisesti osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry. Hakuaika
päättyy 17.12.2021 klo 15.00.

Voit myös toimittaa hakemuksen osoitteeseen Rovaniemen kaupunki, kaupunginkirjaamo, Koskikatu 25, 2. kerros/Osviitta, PL 8216, 96200 Rovaniemi. Merkitse kirjekuoreen ja hakemukseen hakemasi tehtävän nimike. Hakuaika päättyy 17.12.2021 klo 15.00.

Myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa huomioon.

Viran täyttämisessä noudatetaan anonyymiä rekrytointimenettelyä. Käytännössä rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Taustatiedoissa kysyttävät tiedot eivät näy rekrytoivalle esimiehelle. Tavoitteenamme on anonyymin rekrytointimenettelyn avulla kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen ja työkokemukseen.

Katso myös Rovaniemen terveyskeskus esittely ›