Terveyskeskuslääkäri, Puistolan terveysasemaHelsingin kaupunki, Helsinki

Haemme Koillisen terveysasemalle Puistolaan terveyskeskuslääkäriä vakinaiseen virkaan 1.2.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Terveysasemamme sijaitsee Puistolan juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Meillä työskentelee 10 lääkäriä ja 11 hoitajaa, lisäksi meillä toimii mielenterveys-ja päihdehoitaja. Terveysasemalla toimii myös farmasisti, joka auttaa mm. lääkitysten ja lääkelistojen kanssa. Fysioterapeuttien suoravastaanotto on naapuriasemalla.

Meillä on mukava ja toimiva työyhteisö, pitkät hoitosuhteet työparimallin mukaan. Työilmapiiri on hyvä ja yhteistyökykyinen, konsultaatioapu on järjestetty nuoremmille ja on kokeneemmillekin itsestäänselvyys. Koulutuksiin kannustamme.

Työ on monipuolista ja moniammatillista avosairaanhoidon yleislääkärin työtä. Voit halutessasi tehdä myös pientoimenpiteitä, äitiys-, lasten- ja ehkäisyneuvolaa sekä koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoa. Myös nuorempien kollegoiden kouluttaminen voi olla osana tehtäväkuvaasi. Terveys- ja hyvinvointikeskusmallissa ympärilläsi on laaja moniammatillinen tiimi.

Puistolan terveysasema on Koillisen terveysaseman toimipiste. Muiden Koillisen toimipisteiden (Malmi, Jakomäki, Suutarila) kanssa tehdään yhteistyötä.

Katso myös Helsingin kaupunki esittely ›