Terveyskeskuslääkäri, nuorisoneuvolaTampereen kaupunki, sosiaali- ja terveyspalvelut, Tampere

Nuorisoneuvolan palvelut on tarkoitettu tamperelaisille ja orivesiläisille alle 22-vuotiaille nuorille, jotka eivät kuulu opiskeluterveydenhuollon piiriin. Nuorisoneuvola tarjoaa matalalla kynnyksellä terveydenhoitajien ja nuorisolääkärin palveluja erityisesti seksuaaliterveyden kysymyksissä. Nuorisoneuvola on osa Nuorisovastaanoton mielenterveys-, päihde- ja seksuaaliterveyspalveluiden monialaista palvelukokonaisuutta.


Haemme terveyskeskuslääkäriä vakituiseen virkaan nuorisoneuvolaan 1.12.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Nuorisoneuvolan terveyskeskuslääkäri on nuoren kasvun, kehityksen ja seksuaaliterveyden lääketieteellinen asiantuntija. Työn tavoitteena on tukea nuoren seksuaaliterveyttä ja kasvua terveeseen aikuisuuteen sekä ennaltaehkäistä syrjäytymiskehitystä. Raskauden ehkäisyn ja muun seksuaaliterveyttä edistävän työn lisäksi työhön kuuluu laajempaa nuorisolääketieteellistä työtä, monialaista työskentelyä sekä asiantuntijatehtäviä. Työskentely tapahtuu pääasiassa nuorisoneuvolan Tipotien toimipisteessä.


Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu lääkäri, hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito

Soveltuva erikoislääkärin tutkinto (ensisijaisesti yleislääketiede) tai erityispätevyys (nuorisolääketiede) katsotaan eduksi.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikostaustaote.

Käytämme viroissa 6 kuukauden koeaikaa.


Lisätietoja tehtävästä antavat apulaisylilääkäri Laura Linkosalo, laura.linkosalo(at)tampere.fi, puh. 040 639 0719 (puhelinaika klo 12.00-12.30) ja ylilääkäri Tuire Sannisto, tuire.sannisto(at)tampere.fi, puh. 050 468 9166 (lomalla 18.-22.10.2021).


Hakuaika päättyy 1.11.2021.

Hakuilmoitus: Terveyskeskuslääkäri / Nuorisoneuvola - Tampereen kaupunki - Kuntarekry


Tervetuloa mielekkääseen työhön nuorten parissa, hyvässä porukassa!


 

Katso myös Tampereen kaupunki, sosiaali- ja terveyspalvelut esittely ›