Terveyskeskuslääkäri (neuvola- ja koululääkäri)Tampereen kaupunki, sosiaali- ja terveyspalvelut, Tampere

Haemme kahta terveyskeskuslääkäriä vakituisiin virkoihin 1.9. ja 1.10.2022 alkaen Lasten, nuorten ja perheiden palveluryhmään neuvolapalveluihin ja kouluterveydenhuoltoon yhdeksän muun neuvola- ja koululääkärin joukkoon!


Neuvola- ja koululääkäri on lapsen ja nuoren kasvun ja kehityksen lääketieteellinen asiantuntija. Lääkäri työskentelee äitiys- ja lastenneuvoloissa sekä kouluterveydenhuollon toimipisteissä ala- ja yläkoulun oppilaiden parissa. Työnkuvaa voidaan suunnitella kiinnostuksen ja osaamisen mukaan.


Työn tavoitteena on lapsen ja nuoren kasvun ja kehityksen tukeminen, koko perheen hyvinvoinnin vahvistaminen ja syrjäytymisen ehkäisy. Terveystarkastustyön ohella erityisen tuen tarpeen arviointi ja tarvittavien jatkotoimien järjestäminen, opiskeluhuollon yhteistoiminta vastavuoroisine konsultaatioineen sekä yhteistyö koulun, perhekeskuksen toimijoiden ja muiden ammattilaisten kesken ovat olennainen osa työtä.


Tarjoamme tavoitteellisen ja mielenkiintoisen työn lasten, nuorten ja perheiden parissa. Tuemme oman osaamisen kehittämistä monipuolisilla koulutusmahdollisuuksilla ja vertaisoppimisen keinoin. Avoin ja keskusteleva vuorovaikutus on työyhteisössämme tärkeää. YEK- ja yleislääketieteen erikoistumiskoulutuksen ohjaus järjestetään valtakunnallisten ohjeiden mukaisesti kokeneiden yleislääkäreiden voimin. Työ soveltuu hyvin myös lasten- ja nuorisopsykiatrisesta työstä kiinnostuneille.


Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu lääkäri.


Eduksi katsotaan soveltuva erikoislääkärikoulutus tai yleislääketieteen erityiskoulutus sekä soveltuvat erityispätevyydet.


Haku ja hakuohjeet Kuntarekryssä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/terveyskeskuslaakari-2-lasten-nuorten-ja-perheiden-palvelut-tre-01-975-22/


Hakuaika päättyy 23.5.2022.

Ota yhteyttä ja kysy lisää: tuire.sannisto@tampere.fi tai puh. 050 468 9166.


Tervetuloa mielekkääseen työhön lasten ja nuorten parissa, hyvässä porukassa!


Parhain terveisin

ylilääkäri Tuire Sannisto

 

Katso myös Tampereen kaupunki, sosiaali- ja terveyspalvelut esittely ›