Terveyskeskuslääkäri, MyllypuroHelsingin kaupunki, Helsinki

Tervetuloa Idän terveysasemalle Myllypuroon!
Toimimme uusissa ja nykyaikaisissa tiloissa ja asemamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Terveysasemallamme työskentelee 20 lääkäriä ja 25 hoitajaa.

Etsimme joukkoomme yleislääketieteestä kiinnostunutta ja kehitysmyönteistä lääkäriä. Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan.

Työsi on monipuolista avosairaanhoidon yleislääkärin työtä sisältäen mahdollisuuden myös äitiys- ja/tai lastenneuvolatyöhön sekä halutessasi koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoon. Terveys- ja hyvinvointikeskusmallissa ympärilläsi on laaja moniammatillinen tiimi. Yleislääketieteeseen erikoistuminen sekä YEK-vaiheen suoritus onnistuu meillä. Osa-aikainen työ on myös mahdollista. Meillä viihdytään mm. yksilöllisten listojen ja joustavien työaikojen takia.

Saat työhösi hyvän perehdytyksen ja huolehdimme hyvistä konsultaatiomahdollisuuksista. Terveysasemalla on tutorlääkärit ja työilmapiiri on hyvä. Tämä osaltaan vahvasti vaikuttaa siihen, että meille kannattaa tulla töihin! Helsingin kaupungin työntekijänä nautit laajoista kouluttautumismahdollisuuksista ja muista työsuhde-eduista. Tarvittaessa autamme työsuhdeasunnon saamisessa.

Työaika on 38 tuntia 15 minuuttia viikossa. Virka-ajan ulkopuolinen päivystys on vapaaehtoista. Palkkaus paikallisen virkaehtosopimuksen mukainen ja voimme maksaa hiukan extraa, rekrylisä on 20% peruspalkasta.

Ota yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää!


Kelpoisuusehdot:
Suomessa laillistettu lääkäri tai vähintään 5 vuoden opinnot suorittanut lääketieteen kandidaatti

Katso myös Helsingin kaupunki esittely ›