Terveyskeskuslääkäri Maunulan terveysasemaHelsingin kaupunki, Helsinki

Pohjoisen terveysaseman Maunulan toimipisteessä on haettavana terveyskeskuslääkärin vakinainen kokopäivävirka.
Pohjoisen terveysasemaan kuuluvat lisäksi Oulunkylä, Paloheinä ja Pihlajamäki. Terveysaseman sisällä puhalletaan yhteen hiileen. Toimimme yhdessä eri ammattilaisten kanssa yhteisten tavoitteidemme eteen ja jaamme osaamista keskenämme.

Maunula on hyvin toimiva pieni toimipiste kahdeksalla lääkärillään ja hoitajallaan. Kaikissa muissa toimissa ja viroissa on tällä hetkellä osaavat työntekijät. Vastaanottoaikoja saa hyvin ja asiakastyytyväisyys on korkea. Työilmapiiri on erinomainen.

Työsi on mielenkiintoista ja monipuolista avosairaanhoidon vastaanottoa, ja kiinnostuksesi mukaan voit tehdä myös neuvola-ja kouluterveydenhuollon lääkärin töitä. Päivystysvelvollisuutta ei ole, mutta halutessasi voit päivystää HUS yhteispäivystyspisteisssä sovitusti.

Teemme yhteistä työtä niin toimipisteen sisällä kuin terveysaseman ja Pohjoisen terveys-ja hyvinvointikeskuksen muiden yhteistyökumppanien kanssa potilaan hyväksi.
Saat meillä hyvän perehdytyksen ja seniorituen lisäksi hyvät kouluttautumismahdollisuudet. Saat myös kaupungin henkilöstöedut kuten työmatkoihin matkaseteleitä tai työsuhdeasunnon tarvittaessa.

Meillä viihtyvät niin potilaat kuin työntekijät!

Kelpoisuusehdot:
Suomessa laillistettu lääkäri tai erikoislääkäri soveltuvalta erikoisalalta.

Katso myös Helsingin kaupunki esittely ›