Terveyskeskuslääkäri Malmin terveysasemalleHelsingin kaupunki, Helsinki

Haemme Koillisen terveysaseman Malmin toimipisteeseen terveyskeskuslääkärin sijaisuuksiin 1.12.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan myöhemmin. Tämän lisäksi meille on mahdollista tulla töihin määräaikaiseen sijaisuuteen.

Terveyskeskuslääkärinä työskentelet tiimissä, joka koostuu hoitoalan eri ammattilaisista. Teet tiimisi kanssa tiivistä yhteistyötä ja tarvittaessa voit myös konsultoida sisätautilääkäriä, keuhkosairauksien erikoislääkäriä tai ortopedia. Työn sisältö on pääasiassa akuutti- ja ajanvarauspotilaiden hoitamista mutta halutessasi voit tehdä myös lasten-tai äitiysneuvolaa tai muita erikseen sovittavia terveyskeskuslääkärin työtehtäviä.

Työpäivät meillä ovat mielenkiintoisia ja monipuolisia sekä työssä korostuu hoidon jatkuvuus. Kannustamme työntekijöitämme osallistumaan koulutuksiin ja ammatilliseen kehittymiseen. Perehdytämme sinut työhösi yhdessä yksilöllisen perehdytyssuunnitelman mukaan ja saat myös tukea kokeneelta kollegalta. Osa-aika työskentely on myös mahdollista ja päivystysvastuuta ei ole viikonloppuisin.

Työaika on lääkärisopimuksen mukainen ja tarjoamme Helsingin kaupungin laajat ja monipuoliset työsuhde-edut.

Tervetuloa lääkäriksi Helsinkiin!


Kelpoisuusehdot:
Suomessa laillistettu lääkäri.


Katso myös Helsingin kaupunki esittely ›