terveyskeskuslääkäri lännen terveysasema, 4 tehtävääHelsingin kaupunki, Helsinki

MISTÄ ON KYSE?

Tervetuloa töihin Lännen terveysasemalle Haagaan, Malminkartanoon, Munkkiniemeen tai Pitäjänmäelle!

Mikäli kesän suunnitelmat ovat sinulla vielä auki, voit aloittaa meillä jo heti kesäkuussa tai tilanteesi mukaan myöhemmin syksyllä. Jakson pituudesta voimme sopia toiveidesi mukaan. Lännen terveysasemat ovat pienehköjä asemia, joissa arvostetaan jokaisen osaamista ja ammattitaitoa. Voit käyttää hyödyksi omia vahvuusalueitasi, työyhteisöissä kuunnellaan kaikkien toiveita ja erityisesti kehittämiseen, koulutukseen ja urakehitykseen kannustetaan. Tervetuloa töihin, meillä sinut otetaan lämpimästi vastaan!

TARKEMMIN SINUN ROOLISTASI?

Terveyskeskuslääkärin työssä hoidetaan ihmisiä vauvasta vaariin. Terveys- ja hyvinvointikeskusmallissa ympärilläsi on laaja moniammatillinen tiimi. Työsarka on monipuolinen ja asioiden työ opettaa tekijäänsä joka päivä. Työn sisältöön voit itse vaikuttaa ja etätyökin on monin paikoin mahdollista. Saat hyvän ja rauhallisen perehdytyksen, josta pikkuhiljaa vastuuta kasvatetaan. Vaikka kiirettä välillä piisaakin, kollegoiden, osastonhoitajien ja esihenkilöiden tuella ja kannustuksella kaikesta selviää.


MIKSI TÖIHIN LÄNNEN TERVEYSASEMALLE?

Lännen terveysaseman toimispisteet sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä vehreän luonnon äärellä. Perehdytämme sinut osaamistasosi mukaan. Meillä lännen terveysasemalla panostamme koulutukseen, urapolkuihin ja itsensä kehittämiseen. Mitä tulee työkokemukseesi, meistä kokemusvuosiasi merkityksellisempää on halusi kehittyä ja kehittää uutta. Emme tule kangistumaan kaavoihin, joten innostus ja positiivisen kautta uuteen tarttuva työote on mielestämme tärkeää. Olet aktiivinen ja innokas uuden oppija, joka näkee enemmän mahdollisuuksia kuin esteitä.


Meillä HAAGASSA sydän löytyy toimistossa. Siellä kokoontuu yhteen koko terveysaseman henkilökunta; hoitajat ja lääkärit, nuoret ja kokeneet. Siellä jutellaan mukavia, saadaan apua kinkkisiin kysymyksiin ja tarvittaessa tuuletellaan päätä. Haagassa vallitsee yhdessä tekemisen meininki, jossa arvostetaan jokaisen osaamista ja ammattitaitoa. Meillä Haagassa lääkäreiden työsarka on monipuolinen ja työn sisältöön saat itse vaikuttaa.


Meillä MALMINKARTANOSSA työyhteisö on pieni, tiivis ja lämmin. Uusi ihminen solahtaa yhteisöömme nopeasti, sillä kaikilla on sama päämäärä: viihtyä töissä ja tulla toisilleen tutuiksi. Välillä kiire yllättää, kuten kaikissa työpaikoissa, mutta kotiin pääsee ajoissa. Vapaa-aikana ei tarvitse töitä enää stressata, sillä työyhteisöön voi luottaa. Malminkartanossa et jää yksin.


Meillä MUNKKINIEMESSÄ ei ole koskaan niin kiire, etteikö työkaveria ehtisi auttaa ongelmatilanteissa. Jokainen vuorollaan kohtaa haastavia tilanteita ja asioita, joita ei osaakaan heti ratkaista. Yhteistyö hyödyttää jokaista. Nauru raikaa sekä käytävillä, että kahvihuoneessa ja myös tuttujen potilaiden kanssa voi antaa huumorin kukkia! Henkilökunta puhaltaa yhteen hiileen ja vaikkapa takaisinsoitot pyritään hoitamaan porukalla. Saavutuksista iloitaan ja toisia kannustetaan.


Meillä PITÄJÄNMÄELLÄ toiminta on hiottu niin huippuunsa, että vaikka kiirekin yllättää, homma toimii ja potilaat hoidetaan huolella ja välittäen. Kinkkisistä tilanteista ei jätetä selviämään itsekseen, vaan esimerkiksi päivystyksessä apuna on koko ajan konkarilääkäri, ylimääräinen resurssi, jolla ei ole omia potilaita, vaan joka auttaa päivystyksessä toimivien hoitajien ja lääkäreiden ongelmissa. Kynnykset avun hakemiseen ja saamiseen eivät kompastuta ketään. Hierarkia on matala, eikä ketään jätetä yksin.


Kelpoisuusehdot:
Suomessa laillistettu lääkäri


Lisätietoja tehtävästä antaa

Haaga (Huovitie 5): ylilääkäri Marjo Halttunen, marjo.r.halttunen@hel.fi, 040 3341328  

Malminkartano (Luutnantintie 12): ylilääkäri Iiri Neuvonen iiris.neuvonen@hel.fi 040 3361076  

Munkkiniemi (Laajalahdentie 30): ylilääkäri Nora Grotenfelt, nora.grotenfelt@hel.fi 040 6197338  

Pitäjänmäki (Konalantie 6-8 C): ylilääkäri Erno Vähärautio, erno.vaharautio@hel.fi 040 4805787

Katso myös Helsingin kaupunki esittely ›