Terveyskeskuslääkäri, Ison Omenan terveysasemaEspoon kaupunki, Espoo

Haluatko olla mukana näköalapaikalla edistämässä espoolaisten terveyttä ja hyvinvointia?


Ison Omenan terveysasema Matinkylässä on uudenlainen kauppakeskukseen sijoittuva terveysasema. Se vastaa noin 40 000 asukaan palveluista laajennetuin aukioloajoin hyvien liikenneyhteyksien solmukohdassa.

Tule lääkäriksi terveysasemalle moderniin, innovatiiviseen Palvelutoriympäristöön, jossa kehitämme toimintaamme Espoon Sote -timantin suuntaisesti, Palvelutorilupaukseen sitoutuen, moniammatillisesti ja asiakkaan tarpeeseen oikea-aikaisesti vastaten.


Tarjoamme mielenkiintoisen työnkuvan, johon voi sisältyä kiinnostuksesi mukaan monipuolisen vastaanoton ja päiväpäivystyksen lisäksi myös esimerkiksi neuvolavastaanottoa sekä diabeteksen hoitoon paneutumista perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon yhteisessä diabeteskeskuksessa tai kouluttajana toimimista.

Pitkäaikaissairauksien hoitoa tukeva moniammatillinen hoitomalli on vakiintunut toimintatapamme. Panostamme lääkäreiden perehdytykseen sekä koulutus- ja ohjaustoimintaan. Espoon terveysasemat toimivat opetusterveyskeskuksina yhteistyössä Helsingin yliopiston kanssa.


Ison Omenan terveysasemalla pilotoidaan tiimimalliin siirtymistä tämän vuoden aikana.


Toimintamme ohjaavina arvoina ovat asiakaslähtöisyys ja sujuvat monikanavaiset palvelupolut sekä henkilöstön työtyytyväisyys, johon kuuluvat kannustava johtaminen, jatkuva oppiminen ja kehittämisen ilmapiiri. Lisäksi pidämme huolta siitä, että palvelumme ovat laadukkaita ja turvallisia ja taloudellisia.


Työn aloitus 1.6.2021 tai sopimuksen mukaan.


Tervetuloa iloiseen ja nuorekkaaseen sekä kehittämismyönteiseen joukkoomme!


Työpaikan nimi: Ison Omenan terveysasema

Työaika: 38 h 15 min / viikko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu lääkäri


Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.


Arvostamme ruotsin ja englannin kielen taitoa hyvän suomen kielen hallinnan lisäksi. Hyviä yhteistyötaitoja toimiessamme tiiminä moniammatillisessa työyhteisössä.

Katso myös Espoon kaupunki esittely ›