TerveyskeskuslääkäriEspoon kaupunki, Espoo

Haluatko olla mukana näköalapaikalla edistämässä espoolaisten terveyttä ja hyvinvointia? Tule lääkäriksi Ison Omenan terveysasemalle!

Ison Omenan terveysasema sijaitsee modernissa ympäristössä kauppakeskuksen palvelutorilla, jossa sijaitsee useita eri palveluja kuntalaiselle. Palvelutorilla on helppo tehdä yhteistyötä muiden toimijoiden, kuten neuvolan ja mielenterveyspalveluiden kanssa. Ison Omenan terveysaseman tilat ovat modernit ja mukavat. Terveysasemamme vastaa yli

30 000 asukkaan palveluista hyvien liikenneyhteyksien solmukohdassa.

Siirryimme maaliskuussa 2022 toimimaan tiimiterveysasemana. Terveysasemalla tiimin lääkärit ja hoitajat tapaavat toisensa päivittäin, eikä terveyskeskustyö ole enää yksinäistä puurtamista. Lääkäri hoitaa potilaan asioita yhdessä potilaalle nimetyn oman hoitajan kanssa, ja panostamme hoidon jatkuvuuteen. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti, ja nyt on hyvä mahdollisuus sinulle päästä vaikuttamaan oman työpaikkasi toimintaan! Keskeisenä kehittämisen työvälineenä käytämme lääkärin (ja toki myös muiden ammattiryhmien) päivittäisen työn sujumisen ja työhyvinvoinnin mittaamista, jotta pystymme tehokkaasti puuttumaan työhyvinvointia heikentäviin asioihin.

Pyrimme tarjoamaan potilaille joustavasti sellaista apua, joka potilaan tilanteeseen parhaiten sopii, käyttäen sekä perinteistä vastaanottoa että etähoitomenetelmiä. Lääkärillä on mahdollisuus tehdä halutessaan osa työpäivistä etänä kotoa käsin. Jos olet vielä alkuvaiheessa uraasi, pyrimme keskittämään sinulle enemmän läsnävastaanottoja, jotta saat kokemusta potilaan tutkimisesta ja kohtaamisesta vastaanotolla. Tiimin sisällä sinun on helppo konsultoida kollegaa, sekä vaihtaa kuulumisia työpäivän sujumisesta. Arvostamme kokemustasi yleislääkärinä ja kiinnostustasi kouluttamiseen. Mikäli et ole juuri nyt kiinnostunut hakemaan vakituista virkaa, meillä on mahdollista tehdä myös lyhyempää sijaisuutta esimerkiksi YEK-palveluiden muodossa. Panostamme lääkäreiden perehdytykseen sekä koulutus- ja ohjaustoimintaan. Espoon terveysasemat toimivat opetusterveyskeskuksina yhteistyössä Helsingin yliopiston kanssa.

Tervetuloa iloiseen ja nuorekkaaseen sekä kehittämismyönteiseen joukkoomme!


Työpaikan nimi ja osoite: Ison Omenan terveysasema

Työaika: 38 h 15 min/viikko

Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu lääkäri

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n sekä 48 a §:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Tehtävään valitulle teetetään Espoon kaupungin päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Katso myös Espoon kaupunki esittely ›