Terveyskeskuslääkäri, 2 sijaisuuttaHelsingin kaupunki, Helsinki

Haemme koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoon kahta lääkäriä sijaisuuteen 18.1.2021-31.12.2021 tai sopimuksen mukaan. Myös osa-aikaiset työtehtävät ovat mahdollisia.

Helsingissä koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa työskentelee noin 30 kollegaa. Työnkuvaan kuuluvat terveystarkastukset, seurantakäynnit, konsultaatiot, monialaiset neuvottelut (oppilashuolto ja lastensuojelu) sekä asiantuntijatehtävät. Erityisesti huomioidaan yksilöllisen tarpeen mukaiset tarkastukset. Lähityöparinasi on kouluterveydenhoitaja. Tehtävää suunniteltaessa huomioidaan toiveesi työskennellä peruskoulussa tai toisella asteella (lukioissa ja ammatillisissa oppilaitoksissa). Halutessasi voit työskennellä osan työajastasi myös neuvolassa tai terveysasemalla.

Meillä on säännölliset koululääkäreiden kokoukset ja erinomainen yhteishenki. Yksikössämme on useiden erikoisalojen edustajia, ja osa lääkäreistä on työskennellyt tehtävässään pitkään. Voit aina konsultoida kollegoitasi. Kehitämme yhdessä osaamistamme ja toimintaamme lasten, nuorten ja perheiden terveyden edistämiseksi. Työaika ja palkkaus ovat lääkärisopimuksen mukaisia. Tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen, säännölliseen ryhmätyönohjaukseen, kokeneen kollegan mentoriksi ja kaupungin työsuhde-edut.

Katso myös Helsingin kaupunki esittely ›