Terveyskeskulääkäri, 2 tehtävää Laajasalon taHelsingin kaupunki, Helsinki

Haemme kahta terveyskeskuslääkäriä määräaikaiseen sijaisuuteen Keskisen terveysasemalle Laajasaloon. Sijaisuuksien aloitus sopimuksen mukaan syksyllä 2020 ja halutessa sijaisuutta on mahdollisuus jatkaa pidempään.


Laajasalo sijaitsee Kaakkois-Helsingissä ja työpisteessä työskentelee kymmenen lääkäriä.


Työsi on monipuolista avosairaanhoidon yleislääkärin työtä sisältäen mahdollisuuden myös äitiys- ja/tai lastenneuvolatyöhön sekä halutessasi koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoon. Yleislääketieteeseen erikoistuminen sekä YEK-vaiheen suoritus onnistuvat meillä. Lääketieteen kandidaatit (5.vuosikurssi suoritettuna) huomioidaan haussa. Osa-aikainen työ on mahdollista.


Meidät tunnetaan kannustavasta ja ystävällisestä työyhteisöstä. Terveys- ja hyvinvointikeskusmallissa ympärilläsi on laaja moniammatillinen tiimi. Perehdytys- ja konsultaatioapua on aina saatavilla. Saat henkilökohtaisen ohjaajan ja säännölliset tutortunnit kuuluvat työohjelmaan. Lisäksi asemallamme järjestetään paikallisia koulutuksia ja kaupungin koulutusylilääkärimme vastaa keskitetyistä koulutuksista.


Työaika on 38 tuntia 15 minuuttia viikossa ja palkkaus paikallisen virkaehtosopimuksen mukainen. Virka-ajan ulkopuolinen päivystys on vapaaehtoista. Sinulla on halutessasi mahdollisuus lisätyöhön/iltavastaanottoon. Helsingin kaupungin työntekijänä nautit laajoista työsuhde-eduista. Tarvittaessa järjestämme sinulle työsuhdeasunnon. 


Kelpoisuusehdot:


Suomessa laillistettu lääkäri.


Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.


Virkaan valitun tulee esittää työterveyshuollon todistus sopivuudestaan tehtävään.


Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.


Sopimusala

Lääkäreiden paikallinen virkaehtosopimus

 

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/laakariksi-helsinkiin/laakarille-ja-hammaslaakarille/

 

Katso myös Helsingin kaupunki esittely ›