Psykiatrian ylilääkärin ja erikoislääkärin viratNokian terveyskeskus, Nokia

Haluatko työskennellä osana innostunutta, osaavaa ja toimivaa moniammatillista tiimiä ja aktiivisesti kehittää toimintaa? Tule psykiatrian ylilääkäriksi tai psykiatrian erikoislääkäriksi Nokialle! Nokia on kasvava, noin 35 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle ja työskentelylle.


Mielenterveys- ja päihdepalveluissa tarjoamme apua matalalla kynnyksellä ja tuotamme perustason avopalveluiden lisäksi erikoissairaanhoidon avopalveluita yli 18-vuotiaille nokialaisille. Toimintaamme kuuluu myös opioidikorvaushoito, josta vastaa päihdelääkäri. Uusiin Hyvinvointikeskuksen tiloihin pääsemme muuttamaan syksyllä 2023.


Virkojen kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 § mukainen oikeus harjoittaa lääkärin ammattia Suomessa laillistettuna ammattihenkilönä sekä oikeus toimia psykiatrian erikoislääkärinä. Määräaikaisesti virkaan voidaan valita myös psykiatriaan erikoistuva lääkäri tai muun alan erikoislääkäri tai lääkäri, jolla on riittävä kokemus psykiatrian alalta. Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvää ja sujuvaa suomen kielen taitoa sekä innostunutta otetta kehittämistyöhön.


Virkasuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan KVTES:n ja Lääkärisopimuksen mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on kilpailukykyinen. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa ja valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää Suomen Terveystalo Oy:n työterveyden antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Edellytämme tartuntatautilain (1227/2016 §48 ja 48a,) mukaista rokotussuojaa.


Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Katso myös Nokian terveyskeskus esittely ›