Psykiatri-ylilääkärin virkaPeruspalvelukuntayhtymä Kallio, Ylivieska

Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa on haettavana 23.8.2021 klo 12 mennessä

PSYKIATRI-YLILÄÄKÄRIN VIRKA

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio tuottaa seuraavat psykososiaaliset palvelut: mielenterveysyksikkö (aikuisten mielenterveyspalvelut, toimintakeskus ja tuettu työtoiminta) A-klinikka, Lanu-yksikkö (psyykkarit, Lasten Nuppu ja Nuorten Nuppu), psykiatrinen kotikuntoutus ja erityisryhmien asumispalvelut Alavieskan ja Sievin kunnassa sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupungissa. Psykiatrisia avomielenterveyspalveluita sekä päihdepalveluita tuottaa moniammatillinen työryhmä, johon kuuluu mm. psykiatrisia sairaanhoitajia, psykologeja sekä sosiaalityöntekijöitä. Työryhmä on työhönsä sitoutunut ja innostunut. Henkilökuntamitoitus on riittävä.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän:

- toimit psykiatrian erikoislääkäreiden lähiesimiehenä, sekä koko psykososiaalisen tulosalueen vastuullisena johtajana

- kehität mielenterveys- ja päihdepalveluita yhdessä tiimin kanssa

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio tarjoaa Sinulle erinomaiset olosuhteet tehdä työtä. Satsaamme uudistuviin, laadukkaisiin ja sujuviin toimintakäytäntöihin, sekä uusien työntekijöiden perusteelliseen perehdytykseen ja tukeen.

Kelpoisuusehtona virkaan on laillistetun psykiatrian erikoislääkärin tutkinto ja hallinnollinen koulutus sekä työkokemus katsotaan eduksi. Lisäksi edellytetään hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito.

Virka täytetään sopimuksen mukaan. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Kuntayhtymässä on käytössä kannustava palkkausmalli, ja myös oma toive on mahdollista esittää.

Lisätiedot:

- psykiatri-ylilääkäri Liisa Löytynoja p. 044 419 5352, LiisaR.Loytynoja@kalliopp.fi

- johtava ylilääkäri Risto Olli p. 044 419 5020, etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

- terveyspalvelujohtaja Päivi Peltokorpi p. 044 419 5002, etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lähetä hakemuksesi sähköisesti Kuntarekryn kautta 23.8.2021 klo 12 mennessä.

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/psykiatri-ylilaakarin-virka-375017-1/ 

Katso myös Peruspalvelukuntayhtymä Kallio esittely ›