OsastonlääkäriJanakkalan terveyskeskus, Turenki

Etsimme osastonlääkäriä Turengin terveyskeskussairaalaan vakituiseen virkaan.

Tarjoamme asianmukaiset työtilat ja työvälineet sekä hyvät koulutusmahdollisuudet. Näiden lisäksi saat upeat työkaverit ja erikoistuville säännölliset juniorimeetingit sekä ohjauksen. Terveyskeskuksessamme työskentelee useita yleislääketieteen erikoislääkäreitä ja kokeneita terveyskeskuslääkäreitä. Skopiat toteutetaan omana toimintana.

Terveyskeskussairaala on akuutti kuntouttava terveyskeskussairaala Turengissa. Meillä on oma röntgen ja laboratorio käytettävissä sekä kuntoutuksen ja hoitotyön ammattilaiset tukenasi.

Työ on virka-aikaista eikä päivystysvelvollisuutta ole.

Palkkauksemme on erittäin kilpailukykyinen Janakkalan oman erillisen virkaehtosopimuksen mukaan. Kokonaispalkka laillistetulle lääkärille on 6921 €, vähintään 3v työkokemuksen jälkeen 7780 €, erikoislääkärille 8239 - 8697 €.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun lääkärin pätevyys. Arvostamme yleislääketieteen, sisätautien, geriatrian tai muun soveltuvan alan erikoislääkärin tutkintoa sekä palliatiivisen hoidon erityspätevyyttä.

Viran hoitaminen edellyttää hyvää suomen kielen taitoa ja tartuntalain 48§ mukaisen rokotussuojan. Virassa on 6 kk koeaika ja virkaan valitun tulee esittää hyväksytty lääkärintodistus terveydentilasta.

Katso myös Janakkalan terveyskeskus esittely ›