OsastonlääkäriRiihimäen seudun terveyskeskuksen kuntayhtymä, RIIHIMÄKI

Haemme osastonlääkäriä vakituiseen virkaan akuuttiosastoille. Osastoilla on yhteensä 52 potilaspaikkaa ja kaksi lääkäriä kummallakin osastolla. Osastonlääkärin työn tukena on vahva senioriohjaus, vakituisissa viroissa on mm. kaksi geriatria ja yksi palliatiivisen erityispätevyyden omaava lääkäri. Sairaalan tulosalueeseen kuuluu osastojen lisäksi geriatrian poliklinikka, kotisairaala ja sen sisällä palliatiivinen poliklinikka, hoidamme myös kotihoidon ja palveluasumisen lääkäritarpeita. Toinen akuuttiosastomme toimii lisäksi palliatiivisten potilaidemme lupapaikkaosastona.


Kelpoisuusehdot: Suomessa laillistettu lääkäri.
Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito. Virkaan valitun tulee esittää työterveyshuollon todistus sopivuudestaan tehtävään. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.


Meidän joukkoon on helppo tulla! Tarjoamme kehittämis- ja koulutusmyönteisen työyhteisön ja ennen kaikkea mahtavat työkaverit! Panostamme hyvään perehdytykseen, koulutukseen ja kouluttautumiseen. Palkkaus on kilpailukykyinen. Meillä on erikoislääkärien koulutusoikeudet geriatriaan (2 v), yleislääketieteeseen, sekä palliatiiviset erityispätevyyskoulutusoikeudet.

Katso myös Riihimäen seudun terveyskeskuksen kuntayhtymä esittely ›