Lastenpsykiatri ja/tai nuorisopsykiatriVantaan kaupunki, Sosiaali-terveystoimi, terveyspalvelut, Vantaa

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut
Vantaan Perheneuvola ja nuortenkeskus Nuppi

toimipisteitä Tikkurilassa, Koivukylässä, Pakkalassa ja Myyrmäessä

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.09.2022 (tai sopimuksen mukaan) -


Haemme erikoislääkäriä psykososiaalisten palvelujen lääkäripalveluihin (lasten ja nuorten mielenterveys) vakinaiseen virkaan

Psykososiaalisten palvelujen lääkäripalvelut kuuluu perhe- ja sosiaalipalvelujen kokonaisuuteen, psykososiaalisten palvelujen palveluyksikköön. Yksikkö muodostuu ammattitaitoisesta ja kehittämismyönteisestä joukosta erikoislääkäreitä, yleislääkäreitä ja erikoistuvia lääkäreitä. Yksikköä johtaa psykososiaalisten palvelujen ylilääkäri. Lääkäripalvelut vastaa psykososiaalisten palvelujen yksiköiden (esim. alle kouluikäisten psykologipalvelut, perheneuvolatoiminta sekä nuortenkeskus Nuppi) asiakkaiden mielenterveyspalveluista lääketieteellisen osaamisen näkökulmasta.

Nyt olemme saaneet vahvistusta palveluihimme ja haemme joukkoomme ensisijaisesti soveltuvan psykiatrian alan kollegaa kahteen virkaan. Toinen viroista sijoittuu nuorten keskus Nuppiin (kohderyhmä 13-24-vuotiaat, toimipaikka Myyrmäki ja/tai Tikkurila) ja toinen alle 13-vuotiaiden palveluihin (perheneuvola tai alle kouluikäisten psykologipalvelut).  Täsmällistä työnkuvaa on mahdollisuus räätälöidä hakijan kiinnostuksen mukaan. Kyseeseen molemmissa tehtävissä voi tulla myös esimerkiksi yleislääketieteen erikoislääkäri tai lastenlääkäri, jolla on vahva kokemus lasten ja nuorten mielenterveydestä. Nupin lääkäriksi voi soveltua myös psykiatrian erikoislääkäri, jonka kiinnostus ja kokemus painottuvat nuoriin ja nuoriin aikuisiin.

Erikoislääkärinä tehtäviisi kuuluu laaja-alainen lääketieteellinen asiantuntijatyö, joka sisältää mm. konsultointia, lasten ja nuorten psykiatrista diagnostiikkaa, hoidon porrastuksen arviointia paikallisten hoitopolkujen mukaisesti, sekä perustasolla hoidettavaksi arvioitujen lasten hoidon suunnittelua, toteutusta ja seurantaa sekä tarvittavien asiantuntijalausuntojen laatimista. Työssäsi pääset osallistumaan moniammatilliseen työhön sekä psykososiaalisten palveluiden sisällä että yhteistyökumppanien, esimerkiksi koulujen, lastensuojelun, perhesosiaalityön, jne. kanssa.  Työhösi voi kuulua myös esimerkiksi erikoistuvien lääkäreiden sekä yksikössä työskentelevien yleislääkäreiden ohjausta, psykoedukatiivisia luentoja ja ryhmiä, tai yksikön sisäistä ja yhteistyötahojen kanssa tehtävää kehittämistyötä. Pääset luonnollisesti itse vaikuttamaan työsi sisältöön.

Tehtävässä ei ole päivystysvelvoitetta.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn ammattitaitoisessa ja kannustavassa työyhteisössä sekä mahdollisuuden tehdä kokonaisvaltaisesti lapsen ja nuoren tilannetta huomioivaa mielenterveystyötä. Saat hyvän perehdytyksen työhösi, esimiehen ja lääkäritiimin tiiviin tuen, työnohjausta ja koulutusta sopimuksen mukaan. Vantaalla osaamistasi arvostetaan ja hyödynnetään. Työhyvinvoinnistasi ja ammatillisesta kehittymisestäsi huolehtiminen on meille tärkeää. Palkkaus on kilpailukykyinen ja perustuu Vantaan paikalliseen virkaehtosopimukseen.

Odotamme sinulta lasten ja nuorten mielenterveystyön asiantuntemusta ja kokemusta sekä itsenäistä työotetta, taitoa kohdata haastavissa elämäntilanteissa olevia asiakkaita ja hyviä vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja.

Työn voi aloittaa syyskuun alussa tai sopimuksen mukaan (myös aikaisemmin). Myös osa-aikaisesta viran hoitamisesta voidaan neuvotella. Erikoislääkärihakijan puuttuessa voidaan virka määräaikaisesti täyttää erikoistuvalla tai muulla Suomessa laillistetulla lääkärillä.

Jos kiinnostuit tehtävästä ja tunnistat itsesi kuvauksesta, lämpimästi tervetuloa meille töihin!

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Suomessa laillistettu lääkäri ja soveltuva erikoislääkärin pätevyys (esimerkiksi lasten- tai nuorisopsykiatri)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen (LS) mukaisesti.

Palkkaus: 6008,53 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko. Säännöllinen päivätyö, ei päivystystä

Yhteystiedot:

ylilääkäri

Wessman Jaana

043-827 2840

jaana.wessman@vantaa.fi

Parhaiten tavoitettavissa tiistaisin 9-10:30


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Katso myös Vantaan kaupunki, Sosiaali-terveystoimi, terveyspalvelut esittely ›