Lastenneuvolalääkäri, äitiys- ja lastenneuvolalääkäriinHelsingin kaupunki, Helsinki

Tule sijaiseksi lastenneuvolalääkärin työtehtäviin 1.4 - 31.12.2022 tai sopimuksen mukaan! Myös osa-aikainen työ on mahdollinen.

Työtehtäviä suunniteltaessa voidaan myös huomioida toiveesi työskennellä äitiysneuvolassa, terveysasemilla tai koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa. Ensisijaisesti työ sijoittuu Itäkadun ja Vuosaaren perhekeskusten neuvoloihin, mutta toivoessasi voidaan osa työajasta sopia myös muuhun neuvolatoimipisteeseen. Neuvolassa on hyvät konsultaatiomahdollisuudet myös kesällä.

Sopimalla yliopiston kanssa lääkärintyö neuvolassa ja koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa voidaan sisällyttää yleislääketieteen erikoislääkäritutkintoon. 3kk työstä voidaan yliopiston hyväksyessä lukea terveyskeskuspalveluun myös muilla erikoisaloilla.

Helsingissä työskentelee noin 40 kollegaa neuvoloissa ja koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa. Lääkäriemme työnkuvaan kuuluvat terveystarkastukset, seurantakäynnit, konsultaatiot, monialaiset neuvottelut sekä asiantuntijatehtävät. Pääosa lääkärin työajasta varataan terveystarkastuksille. Tule meille tärkeään työhön perhekeskukseen Helsinkiläisten perheiden pariin!

Katso myös Helsingin kaupunki esittely ›