Lääkäriksi Espooseen?Espoon kaupunki, Espoo

Hyvä lääkäri,

Espoon terveyspalveluissa on ollut loistava vuosi koronasta huolimatta. Meillä on paljon kehityshankkeita, uudistuva johtoryhmä ja innovatiivinen työyhteisö.


Katseemme on suunnattu tällä hetkellä loppusyksyyn 2020 ja alkuvuoteen 2021, Espooseen mahtuu muutama hyvä tekijä ja aloitamme mielellämme neuvottelut kiinnostuneiden kanssa.


Olisitko sinä kiinnostunut terveyskeskuslääkärin työstä, YEK-vaiheen suorittamisesta tai tulla erikoistumaan yleislääketieteeseen? Entä kiinnostaisiko sinua viiden tähden kouluttajalääkärin paikka tai apulaisylilääkärin työ?


Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia ja tehdä merkityksellistä työtä. Terveyspalvelun piiriin kuuluu lähestulkoon 300 000 asukasta. Espoossa on 10 terveysasemaa, mielenterveys- ja päihdepalvelut, kouluterveydenhuolto sekä moderni Espoon sairaala.

Palveluvalikoimamme muodostaa ennaltaehkäisevien, terveys- ja hyvinvointieroja kaventavien, varhaisen puuttumisen, kuntalaisten omatoimisuutta tukevien ja asiakkaan valinnanvapautta lisäävien palvelujen kokonaisuuden.


Espoossa nuori lääkäri saa parhaan mahdollisen koulutuksen YEK-vaiheessa sekä erikoistuessaan esim. yleislääketieteeseen. Me panostamme jokaisen koulutukseen paljon ja pyrimme tekemään koulutusohjelman jokaiselle oman mielenkiinnon kohteiden mukaisesti. Olemme juuri saaneet viisi tähteä kouluttamisestamme, joten voimme ylpeänä seisoa lupauksemme takana.


Meille Espoossa on tärkeää arvot, uuden kehittäminen, olemme oikeudenmukaisia sekä teemme koko ajan kehittyvää terveydenhuoltoa asukkaidemme hyväksi. Arvostamme tämän lisäksi avoimuutta ja rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla.


Neuvottelemme syksyn ja alkuvuoden -21 sijaisuuksista sekä avautuvista viroista.


Mikäli kiinnostuit, olethan yhteydessä!


Lue lisää:

www.espoo.fi/lääkäriksi


Laita viestiä:

laakariksi@espoo.fi

Katso myös Espoon kaupunki esittely ›