Koti- ja laitoshoidon ylilääkärin virkaNokian terveyskeskus, Nokia

Nokialla syntyy uutta ja kehitetään vanhaa


Etsimme joukkoomme innostunutta ja aktiivista geriatrikollegaa koti- ja laitoshoidon ylilääkärin virkaan.

Tule Nokialle työskentelemään monipuolisesti vanhustenhoidossa, jossa pääset laaja-alaisesti hyödyntämään geriatrista osaamistasi. Työtehtäviin kuuluu osastotoiminnan, kotisairaalan sekä kotihoidon ja ikäihmisten tehostetun palveluasumisen sekä muistipoliklinikan kehittäminen ja koordinointi. Uusiin Hyvinvointikeskuksen tiloihin pääsemme muuttamaan kesällä 2023.


Koti- ja laitoshoidon ylilääkäri toimii kotihoidossa ja osastoilla työskentelevien lääkäreiden lähiesimiehenä. Kotihoidon lääkärin ja osastonlääkärin virka on täytetty.


Viran kelpoisuusehtona terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 § mukainen oikeus harjoittaa lääkärin ammattia Suomessa laillistettuna ammattihenkilönä sekä oikeus toimia geriatrian erikoislääkärinä. Määräaikaisesti virkaan voidaan valita myös muun alan erikoislääkäri, jolla on riittävä kokemus vanhustenhoidosta. Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää suomen kielen taitoa.


Virkasuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan KVTES:n ja Lääkärisopimuksen mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on kilpailukykyinen. Lisäksi maksetaan paikallisen sopimuksen mukaiset suoritepalkkiot. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa ja valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää Suomen Terveystalo Oy:n työterveyden antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Edellytämme tartuntatautilain (1227/2016 §48 ja 48a,) mukaista rokotussuojaa.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Katso myös Nokian terveyskeskus esittely ›