Kopio - Terveyskeskuslääkäri Kivikon terveysasemalleHelsingin kaupunki, Helsinki

Haemme yleislääketieteestä kiinnostunutta lääkäriä vakituiseen virkaan. Katsomme eduksi yleislääketieteeseen erikoistumisen ja Apotin tuntemuksen.

Olemme Helsingin yliopiston hyväksymä mukavan pieni ja kodikas koulutusterveysasema. Suurin osa henkilökunnastamme on kokenutta ja työhönsä sitoutunutta. Meillä on neljä yleislääketieteen erikoislääkäriä. Voit suorittaa meillä erikoislääkärikoulutuksesi terveyskeskuspalvelua tai YEK-vaihetta. Panostamme hoidon jatkuvuuteen ja potilassuhteisiin. Haluamme tuottaa asiakkaillemme hyvää asiakaskokemusta. Työssä viihtyminen ja toimiva työyhteisö ovat meille tärkeitä.

Mikäli tarvitsemme muita osaajia, apunamme toimii terveysaseman ympärille hybridimäisesti rakentuvan Myllypuron terveys- ja hyvinvointikeskuksen ammattilaisten verkosto. Käytettävissämme on fysioterapia, matalan kynnyksen psykiatriset palvelut, sosiaalitoimi, toimintaterapia, suunterveys, vammaispalvelut, Seniori-info, liikuntapalvelut, jne. Meillä käy myös säännöllisesti sisätauti- ja psykiatrikonsultti.

Halutessasi voimme neuvotella alkamisajankohdasta, osa-aikaisuudesta, lyhyemmästä jaksosta ja viikkotyön sisällöstä. Voit tehdä mm. neuvolaa, kierukoiden asentamista, pientoimenpiteitä ja barronisaatioita.

Idän terveysasemilla saat uutena tulijana peruspalkkaasi vuoden ajan 20 %:n rekrytointilisän. Meillä on käytössä myös lääkäreiden sitouttamisraha vuoden 2021 loppuun saakka. Lisäksi palkkasi nousee kokemuksesi, erikoistumisesi sekä työtahtisi myötä. Turvanasi on peruspalkan lisäksi lomaedut ja -rahat, koulutusetuudet, henkilöstöedut, sairauspäivärahat, jne.

Helsingin kaupunki tarjoaa sinulle muun muassa hyvät koulutus- ja konsultaatiomahdollisuudet, liikunta- ja kerhotoimintaa, alennusetuja sekä mahdollisuuden työsuhdeasuntoon, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Kelpoisuusehdot:

Suomessa laillistettu lääkäri.

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi:
- erikoistumisen yleislääketieteeseen
- tiimityötaidot
- Apotti -potilastietojärjestelmän tuntemuksen (Helsinki siirtyi Apotti -järjestelmän käyttäjäksi 4/2021)

Katso myös Helsingin kaupunki esittely ›