ErikoislääkäriEspoon kaupunki, Espoo

Tule erikoislääkäriksi Espoon sairaalan kuntoutusosastolle!
Pääset työskentelemään valintasi mukaan neurologiaan, ortopediaan tai infektioihin erikoistuneella osastolla. Tukenasi on vankka joukko hoidon ja kuntoutuksen ammattilaisia sekä osaava kollegakunta, johon kuuluu muun muassa 10 geriatria. Meillä pääset kehittämään, kouluttautumaan ja oppimaan. Tarjoamme kaikki suuren ja vakaan työnantajan edut sekä kehittämismyönteisen ilmapiirin.

Ortogeriatrisella osastollamme, osastolla 2 on kohta kymmenen vuoden ajan toiminut lonkkaliukumäki, joka sisältää muun muassa yhdessä erikoisairaanhoidon asiantuntijoiden kanssa toteutettavan viikoittaisen ortopedin kierron - tehokkaassa hoitoketjussa kaikki ammattilaiset puhaltavat yhteen hiileen potilaan parhaaksi. Osaston apulaisylilääkärin tehtävässä toimii geriatri.

Neurologisella kuntoutusosastolla, osastolla 3 sinua auttavat työssäsi taitava moniammatillinen tiimi sekä talomme neurologi.

Infektio-osastolla, osastolla 4 hoidetaan infektiopotilaiden lisäksi muun muassa sydämen vajaatoimintaa ja keuhkoahtaumatautia (COPD) sairastavia potilaita. Pitkäaikaisen infektion jatkohoito tapahtuu kotisairaalassa heti, kun potilaan vointi sen sallii. Lyhytaikaiset akuutit infektiot hoidetaan Espoon sairaalan päivystysosastolla. Osastolla toimii osaava moniammatillinen tiimi ja apulaisylilääkärin tehtävässä on geriatri.

Mainitse hakemuksessasi mistä avoinna olevasta tehtävästä olet ensisijaisesti kiinnostunut.

Espoon uusi sairaala sijaitsee Jorvin sairaalakampuksella, ja yliopistollisen sairaalan läheisyys takaa täydet konsultaatio-, tutkimus- ja hoitomahdollisuudet. Teemme tiivistä yhteistyötä HUSin kanssa potilaan hoitoketjun parantamiseksi. Työhön ei kuulu päivystämistä, mutta halutessasi voit toimia osastopäivystäjänä päivystysosastollamme viikonloppuisin.

Tarjoamme ison työnantajan henkilöstöedut, kuten työmatkatuen, liikunta- ja kulttuuriedun, edullisen pysäköintimahdollisuuden sekä mahdollisuuden osallistua monipuolisiin sisäisiin ja ulkopuolisiin koulutuksiin. Ennen kaikkea tarjoamme työpaikan, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen.

Työ alkaa 1.6.2021 tai sopimuksen mukaan.

Tervetuloa innostuneeseen joukkoomme!

Työpaikan nimi: Espoon sairaala, Karvasmäentie 6, Espoo

Työaika: 38 t 15 min / viikko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: tehtävään soveltuva erikoislääkärin pätevyys

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja.

Katso myös Espoon kaupunki esittely ›